top of page

Skinn

Skinn av gammmalnorsk spælsau er flotte med lang, myk ull i fine naturfarger, brune , grå og svarte i forskjellige nyanser. Baksiden på skinnet er hvitt og mykt. De selges med eller uten trykk på baksiden. Med trykk kan det brukes på begge sider, og hvis ønskelig kan det skrives personlige initialer.
Pris kr 1300-2000 uten trykk og kr 1800-2500 med trykk.

Skinn med trykk

Skinnfeller

En skinnfell er sydd sammen av flere skinn. Den tilpasses, skjæres og sys, alt for hånd. Dette er et gammelt håndverk som det er vel verdt å videreføre.

Skinnfellene kan sys etter ønske ifht farge og størrelse. Det går an å bruke to skinn sydd etter hverandre, denne fellen passer bra til en stor stol eller slagbenk. Til sofa eller seng, er fire eller seks skinn vanlig.
Det er vanlig å trykke mønster på baksiden, eller å sy på åkle. En voggefell er et skinn som er sydd og trykket på.

Anne Lise syr skinnfeller på bestilling. En skinnfell sydd på tradisjonelt vis varer i generasjoner og er at verdifullt arvestykke.

Du kan selv bestemme størrelse, mønster på baksiden og utførelse. Det finnes flere alternative måter å sy på. Det innvirker på pris.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Skinnfell
Skinn fra gammalnorsk spelsau

Sitteunderlag

Praktiske og dekorative sitteunderlag eller stolputer lages. Mål ca 30 x 40 cm. Med trykk på baksiden kr 450-500kr etter størrelse.

Sitteunderlag med trykk
bottom of page